Jen Selter loisti kilpaa auringonlaskun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

Think about all the things you have to do in the day. Where does working out fit into that? When I first started my fitness journey, I would let every excuse get in my way. Too tired, not enough time, not sure what to do…didn’t feel like it… every excuse in the book to not follow through with a workout. When I started making my workouts a priority, rather than an obligation, is when I started to see my excuses melt away. I always remember how good I feel after a nice sweat. When you make fitness a priority, watch how quickly those excuses disappear. If you’re doing my Bikini Body Challenge on @Fitplan_app, how do you make your workouts your priority!?

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Nyt miljoonien seuraama peppujulkkis on poseerannut takapuolineen bikineissä auringonlaskussa, jossa auringon kanssa huomiosta kilpailivat lähinnä hänen pakaransa.

View this post on Instagram

Summer, slow down please

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.