Humalaisen naisen koira hyökkäsi Lahdessa – poliisi puuttui asiaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Voimakkaasti päihtyneen naisen irrallaan ollut koira oli purrut kahta muuta kytkettynä ollutta koiraa maanantai-iltana Lahdessa. Humallassa ollut nainen ei selkeästi pystynyt huolehtimaan eläimestään, joten se toimitettiin eläinsuojeluyhdistykselle.

Päihtyneen naisen koira oli hyökännyt toisen koiran kimppuun. Tällöin koiran omistaja oli puuttunut tilanteeseen ja loukkaantunut lievästi. Humalaisen naisen irrallaan ollut koira hyökkäsi toisen kerran tuntia myöhemmin.

Poliisi tavoitti noin 40-vuotiaan naisen ja irrallaan olleen koiran Lahden matkakeskuksen läheltä. Nainen otettiin kiinni ja toimitettiin päihtyneiden säilöön. Koira toimitettiin eläinsuojeluyhdistyksen tiloihin Jokimaalle. Tapauksia tutkitaan rikosnimikkeellä eläimen vartioimatta jättäminen.