Norjan bimbo-Barbien rinnat kuin kaksi jakkihedelmää – tästä näystä on luomu kaukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosien ajan suurikokoista rintavarustustaan vaalinut Norjassa asuva kauneusalan yrittäjä Sindy Starlet halusi entistäkin suuremman poven. Hän sai kaiketi rahoituksen ihailijaltaan Belgiassa kesäkuussa suoritettua suurennusleikkausta varten.

Leikkauksesta erinomaisesti toipunut Sindy Starlet on piipahtanut juhlimassa. Hän on pukeutunut vaaleanvihreään alusasuun, mikä korostaa jättisuuria silikonirintoja. Nainen julkaisi kuvan juhla-asustaan Instagramiin.

Yksi kuvan kommentoijista on julkaissut jakkihedelmän emojit kuvastamaan näkyä. Mies ei voisi osua oikeampaan, sillä rintojen muotokin on pyöreän sijaan soikea ja jakkihedelmäinen. Nainen on ilmeisen tyytyväinen nykyään ulkoisiin avuihinsa.

View this post on Instagram

Saturday selfie🥂💁🏼‍♀️#party#saturday#

A post shared by $indy $tarlet (@sindystarlet) on