Hämmentävä takaa-ajo – poliisi jahtasi sähkömopedilla huristellutta vanhusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla seurataan taatusti hämmentävintä ja koomisinta takaa-ajoa vähään aikaan. Siinä poliisi jahtaa sähkömopolla huristelevaa vanhusta Uudessa-Seelannissa, epäonnistuen toistuvasti hänen nappaamisessaan.

Poliisi seurasi sähkömopedilla ajanutta miestä Timarun kaduilla. Jalkakäytävällä ensin ajanut vanhus päätti olla kuitenkin antamatta periksi virkavallalle. Hän onnistui välttymään kiinnijäämiseltä useita kertoja näyttävien väistöliikkeiden ansiosta.

Sähkömopon kuljettaja on paikallisen Stuff-lehden mukaan sittemmin tunnistettu paikalliseksi Charlie Durhamiksi, jonka molemmat jalat on amputoitu. Poliisin mukaan mies pysäytettiin, sillä hänen pelättiin olevan vaaraksi itsellen ja muille jalkakäytävällä kulkeneille. Durhamin itsensä mukaan hän ei kuitenkaan tehnyt mitään väärää.