Demi Rose postimerkit yllään – kuin miniversio bikineistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

💛✨

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Indonesiassa viime aikoina lomaillut jättipovinen kaunotar on nyt palannut Los Angelesiin ja julkaissut sieltä näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa pienenpienissä kultaisissa bikineissä. Asu on kuin kolme postimerkkiä tai miniversio bikineistä.

View this post on Instagram

🖤 @gregorio

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta 27. maaliskuuta. Syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.