BB-Janita hukkasi kännykkänsä festareille – luvassa löytöpalkkio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista realitysarjoista suomalaisille tutuksi tullut Janita Lukkarinen sairastui viime vuonna aggressiiviseen syöpään, jonka hän kuitenkin onnistui selättämään. Sittemmin hän kertoi syövän palanneen, ja parhaillaan Janita käykin läpi hoitotoimenpiteitä.

View this post on Instagram

Sorry babyt, mun puhelin hävisi samana päivänä, kun olin rock tapahtumassa, joten en ole pystynyt ilmoittelemaan itsestäni. Puhelinta etsitty kissojen ja koirien kanssa, mutta ei vain löydy. Kaikki havainnot otetaan edelleen vastaan ja löytöpalkkio 70e. . Siispä shoppailin uuden puhelimen vihdoin kun pystyin ja hain uuden kortin mun numerolle. Täten olen taas tavoitettavissa, joskin todella väsynyt ja elämä pyörii vain syövän ja sairaalaelämän ympärillä, mut hei minkäs sille itse mahtaa! Pakko vaan jaksaa jatkaa ja taistella! . #hospitallife #fuckcancer #cancer #warrior #survivor #painkiller #tired

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Monet Janitan someseuraajat ehtivät jo ihmetellä, kun neitokaisesta ei kuulunut mitään hetkeen, mutta nyt Lukkarinen paljasti mistä oli kyse. Hän nimittäin kadotti kännykkänsä rockfestareille, eikä laitetta ole sittemmin löytynyt. Nyt Janita lupaa puhelimestaan 70 euron löytöpalkkion.

– Sorry babyt, mun puhelin hävisi samana päivänä, kun olin rock tapahtumassa, joten en ole pystynyt ilmoittelemaan itsestäni. Puhelinta etsitty kissojen ja koirien kanssa, mutta ei vain löydy. Kaikki havainnot otetaan edelleen vastaan ja löytöpalkkio 70e, Janita kertoo.

– Siispä shoppailin uuden puhelimen vihdoin kun pystyin ja hain uuden kortin mun numerolle. Täten olen taas tavoitettavissa, joskin todella väsynyt ja elämä pyörii vain syövän ja sairaalaelämän ympärillä, mut hei minkäs sille itse mahtaa! Pakko vaan jaksaa jatkaa ja taistella!

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.