Maailman komein rikollinen ja rikas perijätär: ”Olemme edelleen yhdessä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu Jeremy Meeks tapasi upporikkaan perijätär Chloe Greenin vuonna 2017. Pari aloitti seurustelun, vaikka Meeks oli varattu. Pariskunta virallisti suhteensa ja saivat yhteisen lapsen viime vuonna toukokuussa.

Nyt 28-vuotiaan Chloe Greenin on kerrottu myyvän kartanoaan, koska on eronnut komeasta Jeremy Meeksistä. Nainen on julkaissut viimeksi yhteiskuvia miehen kanssa sosiaaliseen mediaan tämän vuoden toukokuussa. Heidän on otaksuttu eronneen jo muutama kuukausi sitten.

Chloe Green on nähty yhdessä Monte Carlon poolojoukkueen kapteeni Rommy Giannin kanssa. TMZ tavoitti Jeremy Meeksin Los Angelesista kommentoimaan hänen ja yksivuotiaan Jayden pojan äidin Chloe Greenin suhdetta. Mies sanoi itsevarmasti, että pari on edelleen yhdessä.

Malli Jeremy Meeks nousi kuuluisuuteen takavuosina hänen pidätyskuvansa levittyä medioissa ympäri maailmaa. Hän solmi vankeusrangaistuksen jälkeen rahakkaan sopimuksen mallitoimiston kanssa ja pani samalla perhekuviot uusiksi.