Koira päästettiin pissalle – juoksi vahingossa puolimaratonin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen April Hamlin päästi 2,5-vuotiaan Ludivine-koiransa ulos pissalle. Samaan aikaan talon edustalta lähti matkaan puolimaratonille suunnistava juoksijajoukko. Vihikoira juoksi koko kilpailun.

Puolimaratonin pituus on hieman yli 21 kilometriä. Ludivine osallistui Elkmont Trackless Train Half Marathon -juoksukilpailuun Alabamassa muutamia vuosia sitten. Koira huvitti juoksijoita, mutta innokas eläin ei kuitenkaan häirinnyt niitä. Koiran lopullinen aika oli 1,5 tuntia.

Ludivine oli kilpailun seitsemäs. Se pysähtyi välillä haistelemaan kuollutta jänistä, Health Nut News raportoi. Koiranomistajaa nauratti lemmikkinsä urheilusuoritus. Normaalisti tassusankari on omistajansa mukaan jopa hivenen laiska, joten puolimaratonin juokseminen on sille todellinen supersuoritus.

Ludivine's grand entrance to half marathon running!

Publiée par Elkmont's Hound Dog Half sur Lundi 18 janvier 2016