Duudson-Jukka ja Chachi Gonzales naimisiin – ihastuttava video verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hilden ja hänen kumppaninsa Chachi Gonzales saavat lähiaikoina perheenlisäystä. Julkkispari paljasti kesäkuussa Suomen vierailunsa yhteydessä, että lapsi tulee syntymään Suomessa, jotta hän saa Suomen kansalaisuuden.

Jukka Hildenillä on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan, mutta Gonzalesille lapsi on ensimmäinen. Reilut kaksi vuotta seurustelleet Jukka ja Chachi asuvat nykyisin Los Angelesissa. Viikonloppuna he paljastivat ilouutisen, sillä he menivät naimisiin. Häät järjestettiin luonnon helmassa Suomen Lapissa.

– Today I married the love of my life. She is my idol, inspiration and partner in life. She is loving, caring and understanding and I am so happy to spend the rest of our lives together. Felt so right to get married under Finlands northern sky – In the raw nature of Lapland and one of the most beautiful places Mother Earth has ever created. I love you Olivia Irene Hildén, Jukka Hilden kirjoitti.