Amanda Harkimo ihmetteli: ”Tuijottaako koira takapuoltani?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Taannoin Amanda juhlisti silikonirintojensa syntymäpäiviä ja nyt hän on julkaissut upean lomakuvansa sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Is it just me or is that dog staring at my ass? 👅

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Tyylikkäässä kuvassa Amanda nähdään nautiskelemassa uima-altaassa bikinipeppu kameraan päin. Samassa kuvassa nähdään myös saksanpaimenkoira, joka vaikuttaa katsovan Harkimon takapuolta. Amanda kysyy itsekin kuvansa yhteydessä, että tuijottaakohan koira hänen bikinikurvejaan.

Viime kesänä Amanda vietti muutaman päivän vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa. Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.