Parisuhteessa lentokoneen kanssa – nainen kehuu seksiä upeaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme alkuvuodesta saksalaisesta naisesta, joka on seurustellut viisi vuotta Boeing 737-800 -lentokoneen kanssa. Berliinissä asuva 30-vuotias Michèle Köbke nauttii etenkin fyysisestä suhteesta lentokonepoikaystävänsä kanssa.

Nainen kertoo, että ei ole saavuttanut samanlaisia tuntemuksia yhdessäkään aiemmassa parisuhteessa. Hän nukkuu öisin lentokoneen pienoismallin kanssa ja omistaa aidon lentokoneen osia kodissaan. Hän pääsee aniharvoin nauttimaan poikaystävänsä seurasta tosielämässä, mutta kun siihen avautuu mahdollisuus, ottaa hän hetkestä kaiken irti.

Nainen pääsi vierailemaan Tukholmassa lentokonehallissa. Hän nautti silminnähden yhteisestä ajasta poikaystävänsä kanssa, ja kun lentokenttätyöntekijät kertoivat vierailuajan päättyneen, puhkesi nainen kyyneliin. Hän suunnittelee jo seuraavaa hetkeä elämänsä suurimman rakkautensa kanssa.

Esineisiin rakastuminen on objektiseksuaalisuutta. Tällöin ihminen saa tavallisia rakastumisen ja kiihottumisen tunteita tietyistä esineistä. Michèle Köbke rakastui Boeing 737-800 -mallin lentokoneeseen maaliskuussa 2014, ja suhde on syventynyt siitä lähtien.