Charly Jordan lateksibikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

View this post on Instagram

Power stance w @trungywin

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Nyt Charly on poseerannut flyygelin edessä hyvin vähäpukeisena mustissa lateksibikineissä, jotka näyttävät siltä, että kaunottaren ympäri olisi kietaistu nopeasti pala kumia. Niin ei tietenkään olisi, mutta samalla voisi todeta, että tämännäköinen pianisti olisi varmasti maailmantähti hieman tavanomaisemmallakin soittotaidolla.

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.