Neljäs Beverly Hills kyttä -elokuva menossa Netflixille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko ja näyttelijä Eddie Murphy elää uutta kukoistuskautta. Murphy on palannut näyttelemisen pariin vuosien tauon jälkeen, ja pian on vuorossa paluu hänestä supertähden tehneeseen rooliin.

Netflix on hankkinut oikeudet Beverly Hills Cop, eli Beverly Hills kyttä -elokuvasarjan neljänteen osaan. Sekä tuottaja Jerry Bruckheimer että Axel Foleyta esittävä Eddie Murphy ovat mukana projektissa, uutisoi The Hollywood Reporter.

Beverly Hills kyttä 4 -elokuvaa suunniteltiin pitkään Paramount Pictures -yhtiön toimesta. Sen ensi-iltaa kaavailtiin jo vuodelle 2016, mutta sunnitelmat torppaantuivat. Eddie Murphy nähtiin aikaisemmin tänä vuonna kriitikoilta lämpimän vastaanoton saaneessa Netflixin Dolemite is My Name -elokuvassa.