Uskomatonta käytöstä Tampereella – tuntematon pahoinpiteli ohikulkijan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tampereen Hämeenkadulla tapahtui viime yönä puoli kahden aikaan pahoinpitely. Noin kolmekymppinen mies oli kävellyt Hämeenkatu 5 kohdalla, kun vastaan oli tullut vieras mies. Mies oli tönäissyt kävelijää olkapäällään.

Iskun saanut oli ottanut etäisyyttä ja ihmetellyt tapahtunutta. Yhtäkkiä tahallisesti törmännyt mies oli kaatanut tämän tuntemattoman ohikulkijan maahan ja alkanut potkia. Läheisen ravintolan järjestyksenvalvoja oli huomannut pahoinpitelyn ja mennyt väliin.

Pahoinpitelijä oli lopettanut potkimisen ja poistunut paikalta Keskustorin suuntaan. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan 31-vuotiaan miehen Hatanpään valtatieltä. Hänet otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn. Uhri selvisi vammoitta, mutta hänen puhelimensa rikkoontui ja vaatteet likaantuivat.