Khloe Kardashianille oma sarja tyttärensä kanssa? Esittelee rikkaan yksinhuoltajan arkea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin perheen manageri ja matriarkka Kris Jenner neuvottelee parhaillaan oman spin off -televisiosarjan kuvaamisesta Khloe Kardashianista. Tarkoituksena olisi seurata Khloen ja hänen True-tyttärensä elämää.

Sarjan nimi olisi Khloe and True Take The World. Ohjelmaa esitettäisiin ainoastaan netissä ja yhden jakson kesto oli alle 10 minuuttia. Tiedossa ei ole Truen isän, Tristan Thompsonin osallistuminen sarjaan, E! News uutisoi.

Sarjassa kuvattaisiin pelkästään Khloen äitinä olemista ja sitä, kuinka hän toimii tyttärensä yksinhuoltajana. Minisarja seuraa perheen elämää heidän kotonaan, mutta myös sen ulkopuolella. Khloe Kardashian keskittyy nykyisin lapsensa kasvattamiseen ja uransa kehittämiseen.