Kuuluisa Tinder-mummo lopetti irtosuhteet – haluaa löytää aidon rakkauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin isoäiti Hattie Retroagesta, joka etsi Tinderistä huomattavasti ikäistään nuorempaa seuraa satunnaisiin seksiseikkailuihin. Nyt 83-vuotias kertoo kyllästyneensä Tinderiin ja hän on valmis vakiintumaan aidon miehen kanssa.

New Yorkin deittailuskenessä kolme vuosikymmentä sukkuloinut sinkkumummo Hattie Retroage on päättänyt lopettaa irtosuhteet. Nainen etsii nyt tosirakkautta rinnalleen. Miehen on kuitenkin oltava ainakin 20 vuotta häntä nuorempi ja kykeneväinen pitkään parisuhteeseen.

– Tinderissäni odottaa yli 99 tykkäystä, mutta en halua sitä enää. Se on todistettavasti ollut hauska sovellus, jonka kautta olen tavannut ihmisiä ja saanut paljon orgasmeja. Nyt kuitenkin haluan pitkäaikaisen parisuhteen.

Hattie tietää, että aitoa rakkautta on äärimmäisen vaikea löytää Tinderistä. Sen sijaan hän on päättänyt kokeilla Match-deittipalvelua. Hän haluaa rinnalleen ihmisen, joka haluaa Hattieta yhtä paljon kuin Hattie haluaa miestä.