Tuhtien tyttöjen tanssiryhmä järjesti pääsykokeet – kukaan ei ollut liian suuri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa sijaitsevalla tanssistudiolla ohjaajana toimiva Charity Holloway etsii uusia kasvoja 4Thirty-Two -tanssiryhmäänsä. Ryhmä tunnetaan sen kurvikkaista tanssijoistaan.

Ryhmän perustaja ja koreografi Charity Holloway todistaa, että ylipaino ei ole este tanssimiselle. 4Thirty-Two esiintyy nykyisin ympäri maailmaa näyttämässä muillekin, kuinka paljon naista heidän ryhmässään aidoimmillaan on. Moni nainen haaveilee ryhmään pääsemisestä ja vuosittain järjestettyihin tanssikokeisiin saapuu kymmeniä naisia.

Uusia jäseniä otetaan mukaan ainoastaan muutama, joten kilpailu on tiukkaa. Holloway kiinnittää eniten huomiota henkilön kokonaishabitukseen, jossa pienestä hohdosta voi syntyä uusi ryhmän tähti. Pääsykokeissa hän näyttää opeteltavan koreografian tanssikokelaille ja sen perusteella porukasta vain parhaat valikoituvat jatkoon. Kaksipäiväisen kokeen jälkeen ryhmään pääsee neljä uutta tanssijaa.