Mel B paljastaa: ”Käsken poikaystävät testeihin ennen seksiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkumarkkinoilla kahlaileva Spice Girls -laulaja Melanie Brown, eli Mel B, pitää tärkeänä seksuaaliterveydestä keskustelemista. Nainen kantaa aina kondomia mukanaan ja pyytää uusia kumppaneita käymään sukupuolitautitesteissä ennen yhdyntää.

Mel B tekee parhaillaan yhteistyötä Badoo-deittisovelluksen kanssa. Nainen on käynyt lukuisilla treffeillä ja tietää, että jossain vaiheessa tunnelma muuttuu seksuaalisemmaksi. Thruth Flirts -podcastia pitävä 44-vuotias kolmen tytön äiti sanoo, että seksuaaliterveydestä puhuminen on luonnollista.

Hän puhuu aiheesta deittien kanssa, mutta opastaa myös omia lapsiaan heidän ollessa teini-iässä. Vanhin Phoenix-tytär sai seksuaalivalistusta ollessaan 16-vuotias. Mel Be uskoo asian jääneen tyttären mieleen.

– En usko, että kukaan hänen ystävistään on käynyt äitinsä kanssa samanlaista keskustelua. Kerroin laajasti ehkäisystä ja kondomeista ja siitä, mitä tapahtuu jos ei käytä kondomia. Uskon viestin menneen perille, Mel B kertoo.