Emily Ratajkowski ja ystävätär rohkeissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Nyt Emily nähdään esittelemässä upeaa mallivartaloaan niukoissa bikineissä yhdessä ystävänsä kanssa. He ovat pukeneet ylleen useita eri bikineitä, joita kuitenkin yhdistää materiaalin niukkuus ja paljaan pinnan paljous. Varsinkin takapuolet paljastuvat näissä bikineissä selvästi.

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.