Kimi Räikkönen hulvattomassa naamiaisasussa: ”Täydellinen sirkus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen kiitää aktiivisesti ympäri maailmaa formulasirkuksen kanssa, ja vapaa-ajalla hän valmentaa poikaansa tulevaksi formulamestariksi. Kiirettä siis riittää, mutta samalla Kimi ehtii antaa perheelleen arvokasta aikaansa. Nyt hänet on nähty hulvattomassa naamiaisasussa.

View this post on Instagram

Full blown circus today!

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Kuvassa Räikkösen perhettä poseeraa heidän kotinsa portailla naamiaisasuissa. Kimi on pukeutunut ilmeisesti apinapukuun. Kimi viittasi kuvansa yhteydessä täydelliseen sirkukseen, kun vaimo Minttu Räikkönen taas totesi lakonisesti, että kyseessä oli tavallinen perjantai.

View this post on Instagram

Just a casual Friday night at home🎩

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on

Taannoin Kimi nähtiin nettivideollaan kiipeämässä talonsa seinässä olevaa palkkia pitkin useiden metrien korkeuteen pelkät uimahousut jalassaan. Sen jälkeen hän suoritti hurjapäisen hypyn suoraan uima-altaansa keskelle. Videonsa yhteydessä Räikkönen totesi lyhyesti ”Monkey business”. Vauhdikas vesi-iloittelu ei ollut Kimille mitään uutta, mutta monella muulla olisi voinut mennä niin sanotusti pupu pöksyyn vastaavassa tilanteessa.