Mies naamioitui 60-vuotiaaksi äidikseen – yritti suorittaa ajokokeen hänen puolestaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

43-vuotias mies on yrittänyt auttaa äitiään juonella, joka on kuin suoraan komediaelokuvista. Hän esiintyi äitinään ajokokeessa auttaakseen autokoulun läpäisemisessä.

Brasilialaisen Heitor Schiaven 60-vuotias äiti, Maria, oli epäonnistunut ajokokeessa kolme kertaa. Lopulta Heitor päätti auttaa häntä ajamalla kokeen Marian puolesta. Poika pukeutui äitinsä kukkamekkoon, meikkasi kasvonsa, maalasi kyntensä ja laittoi hiuksensa vanhan naisen tyyliin.

Heitor oli vähällä onnistua tempauksessaan, mutta jäi lopulta kiinni isokokoisten käsien ja epäilyttävän korkean äänen herätettyä ajo-opettajan epäilyksen. Ajokokelas pidätettiin poliisin toimesta. Takuita vastaan vapautettua Heitoria odottavat syytteet identiteettivarkaudesta ja valtion virkamiehen huijausyrityksestä, uutisoi Daily Mail.