Jymy-yllätys: Kitaristi erosi Red Hot Chili Peppersistä – John Frusciante teki paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockyhtye Red Hot Chili Peppersin kokoonpanossa on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Kitaristi Josh Klinghoffen on eronnut yhtyeen riveistä.

Red Hot Chili Peppers paljasti sunnuntaina Instagramissa 10 vuoden ajan bändin riveissä soittaneen Klinghofferin eronneen. Hänen tilalleen tulee aikaisemminkin yhtyeessä soittanut kitaravirtuoosi John Frusciante.

– Josh on kaunis muusikko jota arvostamme ja rakastamme. Olemme erittäin kiitollisia ajastamme hänen kanssaan ja hänen meidän kanssaan jakamistaan lahjoista. Ilmoitamme samalla suurella innolla ja täysin sydämin John Fruscianten liittyvän uudelleen yhtyeeseen, RHCP tiedotti.

John Frusciante liitty Red Hot Chili Peppersiin vuonna 1988 alkuperäisen kitaristin, Hillel Slovakin kuoleman jälkeen. Hän jätti yhtyeen vuonna 1992 julkisuuden tuoman ahdistuksen ja päihdeongelmien vuoksi. Frusciante palasi yhtyeen riveihin vuonna 1998 ja erosi jälleen vuonna 2009.