Kehonrakentaja menossa naimisiin seksinuken kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kehonrakentaja ja näyttelijä Yuri Tolochko on mennyt kihloihin tyttöystävänsä kanssa ja suunnittelee parhaillaan häitä. Ongelmia voi tosin aiheuttaa se, että tyttöystävä Margo on nukke.

Kazakstanilainen Tolochko kertoo seurustelleensa Margon kanssa kahdeksan kuukauden ajan. Vaikka Margo on valmistettu silikonista, on hän kehonrakentajalle todellinen nainen. Nukella on jopa oma Instagram-tili.

– Margo ei pysty kävelemään omin avuin. Hän tarvitsee apua, Tolocho kuvailee New York Post -lehden mukaan.

Tolochon mukaan julkisuus on luonut Margolle ulkonäköpaineita, minkä ansiosta nukke vieraili taannoin plastiikkakirurgilla. Mies kertoo tyttöystävänsä ulkomuodon muuttuneen dramaattisesti mutta tottuneensa siihen nopeasti. Parin häiden päivämäärää ei ole toistaiseksi lyöty lukkoon.

 

View this post on Instagram

О гендерном неравенстве Вы думаете я сейчас о том как нас,баб, ущемляют? Да нихуяшеньки Сейчас такая призадумалась. Бедные мужики. Как только от горшка два вершка ,сразу же прилетает им. И от кого? От самого родного человека -мамы : -Ты мужчина. Не плачь.Терпи. Не обижай девочек. Ну она же девочка. Уступи ей. И тд. И тп. На танец сам пригласи. Дары к ногам неси. Увози за сто морей и целуй ее везде – патамушта она родилась с норочкой. А ты нет! Ахуеть ,чо! Баба! Если ты сейчас читаешь этот текст. Иди к своему мужику, захвати холодного пиваса и пока он пьет, быстро сделай ему приятно за все те страдания, что принесли женщины, в его жизни. Ну, не знаю, спинку там ему почеши, маму его похвали, скажи что у него большой … Ум Честь И совесть

A post shared by Ты узнаешь меня сразу 😏 (@margo_party) on