Mikä kaula-aukko! Kylie Jenner ja siskonsa kuumissa bileasuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksivuotiaan Stormi-tyttären äiti ja kosmetiikka-alan miljardööri Kylie Jenner on yksi maailman tunnetuimmista naisista. Hänen isänsä Caitlyn Jenner kertoi taannoin, että 22-vuotias Kylie käyttää kuukausittain noin 300.000–400.000 dollaria turvallisuuteen. Turvamiehet seuraavat häntä nykyisin kaikkialle.

View this post on Instagram

date night

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylien sosiaalisen median kuvissa turvamiehiä ei juuri nähdä, sillä kuvissaan hän pyrkii keskittymään itsensä, perheensä ja erityisesti kurvikkaan vartalonsa esittelyyn. Nyt hän poseeraa upeissa ja paljastavissa bileasuissa yhdessä siskonsa kanssa. Molempien asuvalinta on varustettu todella näyttävällä kaula-aukolla.

View this post on Instagram

last night 🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Äskettäin naista vainonnut Brandon Sevilla Martinez tuomittiin lähestymiskieltoon, koska mies oli onnistunut pääsemään Kylie Jennerin kotiovelle, People listaa. Tuoreessa muistissa on vielä Kylie Jennerin isosiskon Kim Kardashianin ryöstö. Naamioituneet miehet tunkeutuivat Kim Kardashianin Pariisissa sijaitsevaan hotellihuoneeseen ja ryöstivät arvokorut. He sitoivat Kim Kardashianin operaation ajaksi.