Siskosten yhteispaino yli 450 kiloa – yrittävät laihduttaa uuden realityohjelman avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavalla on useita realityohjelmia, joissa seurataan ylipainoisten ihmisten elämää. Liikalihavuus on yleensä epäterveellisten elämäntapojen aiheuttama tila. Osa ihmisistä syö liikaa tunneperäisten ongelmien vuoksi.

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton ovat noin kolmekymppiset siskokset. He ovat sairaalloisen lihavia. Naisten yhteispaino on yli 450 kiloa. He ovat jakaneet elämäänsä aiemmin Youtubessa.

Nyt Slatonit ovat päässeet oman televisiosarjan tähdiksi, kun he yrittävät pudottaa painoaan normaaleihin mittoihin. Kaksikon urakkaa pääsee seuraamaan tammikuussa alkavassa 1000-lb sisters -televisiosarjassa. Luvassa on varmasti kiivaita kohtauksia kovasanaisten naisten taistelusta.