Vältä nämä roinakasat kotona – aiheuttavat turhaa ahdistusta

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Konmarittamisen aikakaudella on trendikästä karsia tavaramäärä minimiin. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse heittää pois, jos jokaiselle tavaralle löytyy oma paikkansa. Epämääräiset rojukasat ovat kodin vitsaus.

Vaatehuoneen ylähylly, verkkokauppatilausten pahvilaatikot, tyhjien pullojen muovipussi ja epämäärinen tyynykasa sohvalla. Nämä ovat ainoastaan esimerkkejä siitä, kuinka erilaiset tavarat alkavat salakavalasti kerääntymään kodin nurkkiin epämääräisinä rojuina. Keittiön jääkaapin ovi voi olla täynnä lippuja ja lappuja sekä magneetteja. Tämä voi pelkästään saada keittiön näyttämään sotkuiselta.

Yksi keino rojukasojen selvittämiseen on kellottaminen. Aseta esimerkiksi munakello kymmeneen minuuttiin ja käy sillä aikaa läpi vaatehuoneen takkirekkiä. Huomaat pian, että pienessä ajassa saa suurta järjestystä aikaiseksi.