Huikea löytö rannalta! Koirat johdattivat dinosaurusten aikaisen fossiilin luokse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirien tapa tonkia esiin maahan hautautuneita esineitä on harvemmin omistajien mielene, mutta poikkeuksiakin tapahtuu. Eräs brittiläinen mies tuli koiriensa ansiosta löytäneeksi huikean muinaisjäänteen.

Jon Gopsill oli ulkoiluttamassa kahta koiraansa Somersetissä sijaitsevalla rannalla, kun lemmikit löysivät jotain yllättävää. Rannan mudasta paljastui noin 1,7 metriä pitkä luuranko. Fossiili oli noussut esille myrskyn ansiosta.

Gopsill uskoo luurangon olevan vähintään 65 miljoonaa vuotta vanha. Arkeologiaa harrastava mies epäilee sen kuuluneen itchyosaurille, dinosaurusten aikana merissä eläneelle kalaliskolle. Hän on The Telegraph -lehden mukaan ilmoittanut löydöstä Somersetin luonnonhistorialliselle museolle.

 

WOW!!!!!!!!!! 😁

Publiée par Jon Gopsill sur Samedi 14 décembre 2019