Charlize Theronin äiti tappoi väkivaltaisen isän – näyttelijä ei häpeile puhua asiasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin suurimpiin tähtiin lukeutuvan Charlize Theronin lapsuus ei ollut ruusuilla tanssimista. Lapsuutensa Etelä-Afrikan Johannesburgissa viettäneen näyttelijän Charles-isä oli väkivaltainen alkoholisti, jonka hänen äitinsä Gerda lopulta ampui.

Charles Theron oli eräänä yönä vuonna 1991 saapunut kotiin humalassa aseen kanssa. Mies oli ampunut kolme kertaa makuuhuoneessaan piilotellutta vaimoaan ja lastaan kohti oven läpi, mutta ei osunut. Lopulta Gerda tarttui omaan aseeseensa ja ampui Charlizen isän kuoliaaksi.

Gerda välttyi syytteiltä, sillä Charlesin ampuminen määriteltiin itsesuojeluksi. Charlizen mukaan traagisesta menneisyydestä puhuminen ei ole hänelle vaikeaa.

– En häpeile puhua siitä. Mitä enemmän puhumme näistä asioista, sitä paremmin ymmärrämme ettemme kärsi niistä yksin, Charlize Theron kuvailee NPR-lehdelle.