Danielle Knudson bikineissä somevideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin kuvankaunis mallikaunotar Danielle Knudson.

Nyt Danielle nähdään poseeraamassa lyhyellä videolla, jossa hän poseeraa ilmeisesti mallikuvauksissa paratiisisaarella. Kaunotar itsekin toteaa kuvansa yhteydessä, että tarkoituksena on saavuttaa upeat rusketusraidat. Toivottavasti tavoite toteutuu, sillä niitä saadaan todennäköisesti ihastella hänen tulevissa kuvissaan.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.