Lahden Mukkulassa hurja takaa-ajo keskellä kirkasta päivää – poliisi käytti piikkimattoa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisin partio joutui hurjaan takaa-ajoon keskellä torstaiaamupäivää Lahdessa. Poliisin oli tarkoitus pysäyttää henkilöauto Mukkulassa. Henkilöauton kuljettaja kuitenkin lisäsi nopeutta, kun poliisiautoon syttyi pysäytysvalo.

Takaa-ajo jatkui Mukkulasta Vääksyntietä Hollolan suuntaan kääntyen Kalliolan koulun kohdalla takaisin Lahden suuntaan. Takaa-ajoon osallistui useita partioita ja partiot saivat laitettua piikkimaton pakenijan eteen ennen Holman risteystä. Takaa-ajo päättyi Holman Prisman pysäköintialueella.

Pako-autoa ajoi 20-vuotias nuorimies, jolla ei ole ajo-oikeutta. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen huumausaineille. Autosta löytyi etsinnällä huumausaineita. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Kuljettaja otettiin kiinni.