Mel B pettyi – oikeus määräsi nuorimman tytön isälleen jouluksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmen lapsen äiti, Spice Girls -laulaja Mel B, käy oikeustaistelua nuorimman Madison-tyttärensä huoltajuudesta. Nainen olisi toivonut, että sisarusparven nuorimmainen olisi päässyt äitinsä luokse Iso-Britanniaan viettämään joulua.

Nyt Madisonin amerikkalainen isä Stephen Belafonte on anonut Los Angelesin oikeudelta, että kahdeksanvuotias lapsi pysyy joulun hänen luonaan. Tuomari puolsi Belafonten anomusta, TMZ raportoi. Päätös oli pettymys hänen äidille ja sisaruksilleen.

Kerroimme aiemmin, että Mel B haaveilee kaikkien lastensa asuvan hänen kanssaan pysyvästi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hän muutti Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa töiden takia. Mel B:llä, eli Melanie Brownilla, on myös kaksi vanhempaa tytärtä, 20-vuotias Phoenix ja 12-vuotias Angel.