Tristan Thompson vonkaa edelleen – ei luovuta Khloe Kardashianin suhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Khloe Kardashian rakastui taannoin silmittömästi nuorempaan koripalloilija Tristan Thompsoniin. Valitettavasti NBA-tähti oli saattanut juuri suhteen alkamisen aikaan toisen naisen, Jordan Craigin raskaaksi. Mies jätti raskaana olleen naisen realityjulkkiksen vuoksi.

Hälytyskellot alkoivat kuitenkin soida vasta sitten, kun Khloe Kardashian oli itse viimeisillään raskaana. Tristan Thompson jäi näet kiinni uskottomuudesta strippiklubin tarjoilijan Lani Blairin kanssa vain päiviä ennen hänen ja Khloen yhteisen True-tyttären syntymää. Khloe antoi anteeksi ja he opettelivat uudestaan elämään perheenä. Tänä vuonna Tristan Thompson jäi kiinni uskottomuudesta uudelleen.

Koripalloilija oli vehtaillut Khloe Kardashianin pikkusiskon Kylie Jennerin bestiksen, Jordyn Woodsin kanssa. Kannattaa myös muistaa, että pusuttelu teinin kanssa sattui tulemaan Khloen tietoon ainoastaan siksi, että läsnäolijat olivat ikuistaneet tapahtuman ja kertoivat siitä hänelle. Khloe jätti Tristanin.

Tiedossa ei ole, kuinka monta kertaa Tristan on kaiken kaikkiaan pettänyt Khloe Kardashiania. True-tytärtään vaaliva nainen ei ole kuitenkaan katkeroitunut ja hän kertoo menneensä elämässään eteenpäin keskittyen kaikkeen hyvään ja positiiviseen. Hän on myös julkisesti kertonut antaneensa kaikille osapuolille anteeksi, koska ei usko vihaan.

Tristan on puolestaan ostellut Khloe Kardashianille kalliita lahjoja ja yrittänyt hyvitellä tekojaan. Mies kehuu Khloen kuvia kuolaavilla emoji-merkeillä ja sydämillä Instagramissa. Hän näyttää todenteolla tekevän kaikkensa saadakseen Khloen takaisin. Moni seuraa mielenkiinnolla, lankeaako Khloe vielä kolmannen kerran Tristanin pauloihin.

View this post on Instagram

❤️🇯🇲

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on