Bikinit kuin lainapeite! Supermalli-Nina hämmästeli niitä itsekin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittua Vampyyripäiväkirjat-draamasarjaa tehtiin yhteensä kahdeksan tuotantokautta. Sarjan näytelijäkaartin tunnetuimpiin naistähtiin lukeutuu myös kuvankaunis Nina Dobrev, joka on tehnyt myös menestyksekästä malliuraa.

View this post on Instagram

One size fits all?

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Nyt Nina poseeraa sosiaalisessa mediassa kuvassa, jossa nähdään samalla valtavan kokoiset bikinit. Kyseessä on käyttövaatteen sijaan taideteos, sillä Dobrev vieraili Art Basel Miami -taidenäyttelyssä, jossa on viime aikoina nähty poseeraamassa monia muitakin julkkiksia.

View this post on Instagram

My happy place 🙃

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Taannoin sarjassa yhtä pääosista näytellyt Nina Dobrev pääsi verestelemään vanhoja muistoja kohdatessaan illanvieton merkeissä kollegansa Paul Wesleyn. Dobrev julkaisi verkossa yhteiskuvan Wesleyn kanssa. Fanit olivat kuvasta innoissaan, ja se keräsi nopeasti yli kolme miljoonaa tykkäystä.