Puuttuuko sinulta raaja tai näytätkö oudolta? Taru Sormusten Herrasta -kuvauksiin etsitään örkkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu elokuvasaaga Taru Sormusten Herrasta tulee saamaan lähivuosina uuden version televisiosarjana, ja Amazon TV työstää parhaillaan maailman jopa kalleimmaksi tulevaa televisiotuotantoa. Nyt kuvauksiin etsitään näyttelijöiksi erikoisen näköisiä ihmisiä.

Haussa ovat kaiken ikäiset ihmiset, jotka näyttävät tavalla tai toisella oudoilta. Koska omituisen näköisiä ihmisiä ei tule vastaan aivan joka nurkalla, hakee elokuvan roolituspalvelu nyt näyttelijöitä örkkien ja menninkäisten sivurooleihin poikkeuksellisen julkisesti.

Erityisen paljon JRR Tolkien tarinoihin perustuvaan televisiosarjaan halutaan ihmisiä, joilta puuttuu esimerkiksi raajoja tai hampaita, joilla on erityisen paljon ryppyjä tai jotka ovat erityisen karvaisia. Sarjan kuvaukset alkavat jo ensi vuonna, joten erikoisen näköisten ihmisten kannattaa olla pikaisesti yhteydessä. Lisäksi kuvauksiin etsitään punahiuksisia ihmisiä ja ilkeän näköisiä motoristeja.