Marika Fingerroos lomakuvassa bikineissä – uhkea povi pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan.

View this post on Instagram

Hellou❣️ Uusin vlogi tulilla ja aihe PETTÄMINEN 🙌 🔥➡️LINKKI BIOSSA⬅️🔥 Marika Fingerroos puhuu suositun vloginsa uusimmassa jaksossa pettämisestä, joka on ajankohtainen aihe varsinkin pikkujoulujuhlien aikoihin, jolloin lipsahteluja voi sattua niin miehille kuin naisillekin. Marika pohtii, missä kulkevat pettämisen rajat. Hän myöntää, että hänen mielipiteensä ovat ”hieman erilaiset kuin useimmilla”, minkä vuoksi hän puhuukin tässä jaksossa pettämisen rajoista pelkästään omien mielipiteidensä pohjalta. Marikalle ”pussaaminen” on pettämistä, mutta ei varsinaisesti suhteen lopettavaa sellaista, eikä sellaista hänelle välttämättä ole edes yhden yön juttu ”hirveässä tuubajumissa”, tai yksi kokeilu ilotytön kanssa. Marikan mukaan seksissä eli fyysisessä ”panossa” kokeillaan, miltä joku tuntuu ja saadaan nopea helpottava orgasmi, ja se on siinä. Marikalle pahempaa on toistuva seksuaalinen hairahtelu tai pitkäkestoinen toiminta, jossa ei välttämättä edes ole mukana fyysistä kanssakäymistä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi flirttailevaa viestittelyä, jossa kerrotaan että välitetään toisesta. Marikan mukaan pettämisen raja hänelle määrittyy nimenomaan määrän ja tunnepitoisuuden perusteella. Marikalle yhden illan tuubajumiseksi ei siis ole yhtä paha asia kuin esim. puolen vuoden viestittely. Tsekkaa alta, mitä muuta Marika kertoo pettämisestä ja sen rajoista. #finland #marika #friday #weekend #bikinibabe #boobs #sex #blonde #blogger

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Taannoin alastomana saunassa kokonaisen kuvasarjan verran poseerannut entinen kohujulkkis on nyt vuoden pimeimmällä hetkellä kaivanut arkistoistaan esiin aurinkoisen lomakuvansa. Siinä hän poseeraa uhkeana bikineissä. Samalla Fingerroos kertoo, että hänelle jo suuteleminen on pettämistä. Samalla hän kuitenkin toteaa, ettei ”nopea helpottava orgasmi” toisen kanssa välttämättä päätä suhdetta.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.