Oulun poliisilta viesti autoilijoille – somekuva kiteyttää olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun menoliikenne käynnistyi jo viikonloppuna, mutta tänään aatonaattona viimeisetkin jouluaan muualla kuin kotonaan viettävät siirtyvät kohteeseen. Luvassa voi olla ajoittaisia ruuhkia, vaikka joulun menoliikenne tasoittuikin viikonlopun ansiosta tänä vuonna selvästi. Oulun poliisi julkaisi autoilijoille tärkeän viestin.

– Kun kiire ja stressi suuremmaks kasvaa, muistathan löysätä kaasujalkaas. Mikseipä voisi pysähtyä hetken, loisi se kaikille turvallisemman retken. Toivomme malttia joululiikenteeseen jokaisen ratin taakse. Kurkkaa tarina, josta löydät vielä liikennetiedotteemme joulun ajalle, Oulun poliisi totesi sosiaalisessa mediassa.

Suomen poliisi julkaisi äskettäin hauskan videon, jossa nähdään, että poliisiautoillekin käy joskus ohraisesti liikenteessä. Kuvassa poliisiauto on nimittäin jäänyt jumiin ja joutunut hälyttämään toisen poliisiauton hinaamaan sen taas liikkeelle.