Mies varasti auton – ei huomannut jonkun nukkuvan takapenkillä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Autovaras on jäänyt kiinni oman huolimattomuutensa ansiosta. Hän ei tullut tarkistaakseen, oliko varastettu auto todella tyhjä.

Yhdysvaltojen New Mexicossa asuva Ignacio Baca oli nukahtanut tyttöystävänsä Toyota Corollan takapenkille ajettuaan hänet töihin. Miehen herätessä auto olikin yllättäen liikkeellä ja ratin takana istui tuntematon henkilö.

Baca pomppasi ylös ja alkoi lyömään ja kuristamaan ajajaa, vaatien häntä kertomaan nimensä. Autovaras pysäytti ajoneuvon ja viilsi Bacaa veitsellä. Baca onnistui kuitenkin nappaamaan veitsen itselleen ja puukotti sillä varasta käteen.

Autosta paettuaan Baca soitti poliisit apuun. Viranomaiset ovat sittemmin pidättäneet Joseph Allen -nimisen miehen autovarkaudesta, pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta syytettynä, uutisoi Associated Press.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.