Popkurvitar bikineissä – muhkeat muodot eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Iggy Azalea ja hänen poikaystävänsä Playboy Carti joutuivat taannoin mittavan rikoksen kohteeksi, kun heidän Yhdysvaltojen Atlantassa sijaitsevaan yhteiseen vuokrakotiinsa iski tehokas varas. Rikollinen varasti 10 minuutissa koruja ja muuta arvo-omaisuutta peräti 330 000 euron arvosta.

Viime aikoina Iggy on poseeranut aktiivisesti sosiaalisessa mediassa melko rohkeissa valokuvissa, joissa kurvitar nähdään asianmukaisesti muun muassa bikineissä. Hänen massiivinen takapuolensa pääsee kuvissa tyylikkäästi oikeuksiinsa.

View this post on Instagram

WISH U WERE HERE. 🌞

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

View this post on Instagram

Golden Hour on my last night at @fsbali 🧡

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on