Izabel Goulart kuin joulumuori bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Täydellistä bikinivartaloaan mielellään sosiaalisessa mediassa esittelevä Izabel keikistelee tällä kertaa joulun tunnelmissa, kun hänet nähdään somekuvassaan jumppaamassa yhdessä miesystävänsä kanssa. St. Barthsilla lomaileva Goulart on pukeutunut jumppatuokioon pienenpieniin jouluisiin bikineihin ja tonttulakkiin.

View this post on Instagram

#BodybyIza in Doha 🇶🇦 #Qatar #Doha #Skyline

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta. Izabel kihlautui vuonna 2018 jalkapallotähti Kevin Trappin kanssa.