Susanna Penttilä tihkuu seksiä joulukuvassaan – povi pullistelee mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulusesonkiin valmistautuva muotialan yrittäjä Susanna Penttilä on viime aikoina ollut aktiivisesti putiikkinsa vaatemallistojen elävä mallinukke. Hän on pitänyt someseuraajansa tyytyväisinä upeilla ja paljastavilla kuvillaan.

View this post on Instagram

Ho ho ho Merry Christmas 🎅🏻🎅🏻🎅🏻

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Nyt Susanna on julkaissut joulun kunniaksi valokuvan, jolla hän toivottaa seuraajilleen Instagramissa hyvää joulua. Kuva noudattelee hänen aiemmin omaksumaansa linjaa, sillä siinä hänet nähdään melkoisen paljastavassa joulumekossa. Penttilän povi pullistelee tuttuun tapaan tässäkin mekossa.

View this post on Instagram

🍂🍁🧜‍♀️

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Susanna Penttilä perusti ensimmäisen vaateliikkeensä ollessaan 19-vuotias. Sittemmin nainen on saavuttanut liiketoiminnallaan vankan sijan suomalaisten julkkisnaisten vaatettajana. Hän esittelee Ferrerin pukuhuoneessa omaa housutonta tyyliään paljasten reiden Instagram-faneilleen. Ferrer-liikkeen omistava Susanna Penttilä seurustelee itseään 17 vuotta nuoremman rokkarin Ronnie Roosin kanssa.