Katri Haapaselta pysäyttävä kuvakooste: ”Tärkeintä ei ole se minkä kokoinen olet”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Nyt Haapanen kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän on päättänyt vuonna 2020 syödä ravintorikasta ruokaa, ottaa aikaa itselleen, treenata ja voida hyvin. Samalla hän on julkaissut itsestään pysäyttävän kuvakoosteen viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

View this post on Instagram

Olen päättänyt, että vuonna 2020 syön ravintorikasta ruokaa, otan aikaa itselleni, treenaan ja voin hyvin. Haluan muistuttaa, että tärkeintä ei ole se minkä kokoinen olet. Tärkeintä on tasapaino fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin välillä. Elämäni aikana olen ollut muutaman kerran ylipainoinen. Ensimmäisellä kerralla olin silti hyvässä fyysisessä kunnossa ja taas toisella kerralla hyvin kaukana siitä. Yhdessä vaiheessa tein paljon erilaisia kuvauksia ja näytin todella hyväkuntoiselta, mutta sitä en kuitenkaan ollut. Silloin kävely portaissakin hengästytti. Vasta raskauden myötä aloin arvostamaan vartaloani. Sen avulla sain elämääni uuden merkityksen, lapseni. Nykyisin suhtaudunkin ruokaan ja urheiluun samalla tavalla kuin kehooni 👉 RAKKAUDEN JA ARVOSTUKSEN KAUTTA . 💓 #bodypositivity #2020 #body #smilebright #smile #mood #goodvibes #moment #goodtimes #me #babybelly #fit #fitness #tenyearschallenge #mylife #mystory #bethebestyou #bethebestversionofyourself #goodday #gooddayeveryone

A post shared by Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) on

– Haluan muistuttaa, että tärkeintä ei ole se minkä kokoinen olet. Tärkeintä on tasapaino fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin välillä. Elämäni aikana olen ollut muutaman kerran ylipainoinen. Ensimmäisellä kerralla olin silti hyvässä fyysisessä kunnossa ja taas toisella kerralla hyvin kaukana siitä, Katri Haapanen kirjoittaa.

– Yhdessä vaiheessa tein paljon erilaisia kuvauksia ja näytin todella hyväkuntoiselta, mutta sitä en kuitenkaan ollut. Silloin kävely portaissakin hengästytti. Vasta raskauden myötä aloin arvostamaan vartaloani. Sen avulla sain elämääni uuden merkityksen, lapseni. Nykyisin suhtaudunkin ruokaan ja urheiluun samalla tavalla kuin kehooni.

Katri Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.