Ryan Reynolds vahvisti uuden Deadpoolin olevan työn alla: ”Olemme yhtäkkiä isossa liigassa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deadpool-fanit ovat odottaneet jännityksellä uutisia elokuvasarjan kolmannesta osasta. Epäilyksiä on herättänyt erityisesti se, kuinka Deadpoolin elokuvaoikeudet nykyään omistava Disney suhtautuu rääväsuiseen ja väkivaltaiseen hahmoon.

Nyt Deadpoolia esittävä Ryan Reynolds on tarjonnut helpotusta hahmon faneille. Tähti paljasti Live With Kelly and Ryan -ohjelman haastattelussa Deadpool 3 -elokuvan työn alla Marvel Studiosin toimesta.

– Työskentelemme elokuvan parissa koko tiimin voimin. Työstämme sitä Marvel Studiosissa eli olemme yhtäkkiä isossa liigassa. Se on ihan hullua, Reynolds paljasti.

Vielä pari kuukautta sitten käsikirjoittaja Paul Wernick kertoi jatko-osan odottavan hyväksyntää Marvelin ja Disneyn johtoportaalta. Toistaiseksi on edelleen epäselvää, tuleeko Deadpool olemaan osa suurempaa Marvel-elokuvien jatkuvuutta.