Televisioyhtiö leikkasi Donald Trumpin pois Yksin kotona 2 -elokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen televisioyhtiä CBC on kertonut editoineensa Yksin kotona 2 -elokuvaa vuonna 2014. Nykyisen amerikkalaispresidentti Donald Trumpin kohtaus on poistettu. Televisiokanavan mukaan päätös syntyi jo ennen presidentinvaaleja, koska Trumpin rooli ei ole oleellinen.

Näyttelijä Macaulay Culkinin roolittama Yksin kotona -elokuvat sijoittuvat jouluun. Elokuvasarjan toisessa osassa nähdään Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump silloisessa kiinteistömogulin roolissaan. Hän neuvoo pääosan Kevin-pikkupojalle tietä New Yorkin Plaza -hotellissa.

Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. on moittinut CBC-televisioyhtiötä säälittäväksi. Donald Trump on esittänyt cameo-rooleja myös muissa elokuvissa uransa aikana, Huffington Post uutisoi.