Kevin Spaceyta ahdistelusta syyttänyt norjalaismies kuoli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kirjailija ja norjan prinsessa Märtha Louisen ex-aviomies Ari Behn on kuollut. Hän oli yksi yhdysvaltalaisnäyttelijä Kevin Spaceyta seksuaalisesta ahdistelusta syyttäneistä. Behnin uutisoidaan kuolleen itsemurhaan 47-vuotiaana. Menestynyt kirjailija oli naimisissa Märtha Louisen kanssa vuosina 2002-2017.

Pariskunnalla oli kolme yhteistä lasta. Page Six -uutissivuston mukaan Behn syytti vuonna 2017 Spaceyta seksuaalisesta ahdistelusta. Kirjailija kertoi Spaceyn kourineen häntä Nobel-konsertissa vuonna 2007. Behn ei kuitenkaan vienyt tapausta oikeuteen saakka.

Behn oli vain yksi lukuisista miehistä, joiden mukaan Kevin Spacey on ahdistellut heitä. Yksi heistä, anonyyminä pysytellyt hieroja kuoli tämän vuoden syyskuussa. Heinäkuussa puolestaan syytteistä luovuttiin tapauksessa, jossa Spaceyta syytettiin 18-vuotiaan miehen kourimisesta vuonna 2016.