Lais Ribeiron somekuva ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina. Taannoin Laisin poikaystävä kosi häntä Burning Man -tapahtumassa.

View this post on Instagram

🇯🇲🇯🇲🇯🇲

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Tällä kertaa Lais on suunnannut kotimaahansa Brasiliaan viettämään joulua ja uuttavuotta. Hänen lomailuunsa ei liity lunta ja kylmyyttä, vaan niiden sijaan auringon hellivää lämpöä ja poseerausta stringibikineissä.

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.

View this post on Instagram

Counting the days for vacay 😌🏝👙

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on