Izabel Goulart suihkussa – video leviää parhaillaan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

View this post on Instagram

Ô, Sol ☀️🌴🎶 #vacation #stbarth #ferias

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Täydellistä bikinivartaloaan mielellään sosiaalisessa mediassa esittelevä Izabel näytiin joulun alla pukeutuneena pienenpieniin jouluisiin bikineihin ja tonttulakkiin. Nyt vuorossa on sosiaalisessa mediassa julkaistu sykähdyttävä video, jossa Goulart keikistelee bikineissä suihkussa.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta. Izabel kihlautui vuonna 2018 jalkapallotähti Kevin Trappin kanssa.