Joy Corrigan esitteli laukkunsa – povi varasti kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

View this post on Instagram

Where should I travel for New Years? 🧳 ✈️

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan) on

Taannoin Joy Corrigan osallistui Naked Species -kampanjan, jonka tuotosta 10 prosenttia ohjautuu uhanalaisten lajien suojeluun. Nyt hän esittelee sosiaalisessa mediassa näyttävää oranssia laukkua, mutta päähuomion vie kuitenkin hänen bikinivartalonsa.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.