Janni Hussi hyytävässä bikinikuvassa: ”Yritettiin ottaa romanttinen UV-kuva…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi toipui koettelemuksestaan hienosti, sillä leikkaus oli onnistunut ja pahanlaatuisesta kasvaimesta ei jäänyt tällä tietoa jälkeäkään. Viime aikoina Janni on ollut tuttuun tapaansa aktiivinen sosiaalisen median puolella.

Nyt Janni nähdään yhdessä Joel Harkimon kanssa poseeraamassa yllättävässä paikassa. Hussi poseeraa bikineissä miesystävänsä sylissä, mutta kuvatekstissä paljastuu, että tunnelma ei ollutkaan kuvassa aivan yhtä lämmin kuin mitä voisi ensinäkemältä odottaa. Julkkispari joutui nimittäin ottamaan hellän kuvansa yllättävän hyytävissä merkeissä.

– Yritettiin ottaa romanttinen UV-kuva.. Kylmäallas oli ainoo missä oli tilaa, Janni Hussi kirjoitti.