Janni Hussin yllätyspaljastus: Ryhtyy Suomipopin radiojuontajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi toipui koettelemuksestaan hienosti, sillä leikkaus oli onnistunut ja pahanlaatuisesta kasvaimesta ei jäänyt tällä tietoa jälkeäkään. Viime aikoina Janni on ollut tuttuun tapaansa aktiivinen sosiaalisen median puolella. Seuraavaksi hän ottaa haltuunsa muutakin mediaa.

Janni nimittäin julkaisi uudenvuoden kunniaksi päivityksen, jossa hän kertoo ryhtyvänsä Suomipopin radiojuontajaksi. Uusi työ alkaa jo puolentoista viikon kuluttua, joten Hussin fanien ei tarvitse kovin pitkään odottaa.

– RADIOOOO SUOOOOMIIIIPOOOOOP! Uusi vuosi, uudet kuviot ja uudet työt! On ollu pikkusen haastavaa olla hissukseen, kun oon ollut niin innoissani uudesta pestistä, joka alkaa radiossa Suomipopin taajuuksilla ensi viikolla 11.1.2020 ja jatkuu siitä etiäpäin joka viikonloppu lauantaisin 9-13 ja sunnuntaisin 12-16, Janni Hussi kertoo.

– Niin siistiä päästä uralla uusien haasteiden ja intohimon pariin ja vieläpä ihan kuningas kanavalla! Mikäli kaipaat siis 2020 viikonloppuihin viihdepläjäytyksiä, hallittua (not) höpötystä asiasta ja asian vierestä sekä tietty hyvää musiikkia, tiedät mistä löytyy! WOHOOOO!