Tyra Banks julkaisi huikean bikinikuvakoosteen: ”Kauneus ei tunne kokoa ja muotoa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyra Banks on vuosikymmenten aikana luonut uraa muun muassa huippumallina, liikenaisena ja televisiokasvona. 45-vuotias tähti oli takavuosina yksi mallimaailman tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista nimistä, mutta viime vuonna Banks teki upean paluun, sillä hän poseerasi Sports Illustratedin uimapukunumeron kannessa jo kolmannen kerran.

Sports Illustrated

Tyra Banks on jo virallisesti lopettanut mallintyöt, mutta hän poseerasi Sports Illustrated -lehden vuoden 2019 arvostetun uimapukunumeron kansikuvassa keltaisissa bikineissä. Banks oli vuonna 1997 ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka poseerasi Sports Illustrated Swimsuit Issuen kannessa. Viime vuonna hän oli myös kaikkien aikojen vanhin lehden kannessa poseerannut nainen. Hän luonnollisesti muistutti siitä huikean bikinikuvakoosteensa merkeissä.

– TyTy is swimsuits. Seems y’all like that (and baby @badgalriri). I guess I’ll rock some more bikinis and one pieces for you next year. My @si_swimsuit cover this year was monumental for me. My third cover for SI. Wow!!! And now I’m not just the first BLACK model on the cover, but the most mature – meaning the oldest model on the cover – EVER! Beauty knows no size, no shape, no age, Tyra Banks kirjoitti.